Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (2.64 secunde)
Ion Cristoiu publica in Adevarul articolul "Cum poti deveni imun la presa care vrea sa te tampeasca", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania perioadei urmatoare va fi marcata de multe galagii de strada.
In publicatia Adevarul de seara Sibiu a aparut un articol, preluat si de alte publicatii online, in care sunt inventariate averile celor 9 parlamentari sibieni. ... Puteti citi in continuare dreptul la replica transmis publicatiei sibiene de senatorul Viorel Arcas.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acuzat publicatiile "Adevarul", "Romania Libera" si "Evenimentul Zilei" ca duc campanii "antinationale, de contestare a Revolutiei", pe care le-a catalogat ca "actiuni ticaloase cu scop politic".
De fapt, cred ca el a fost primul personaj exotic din emisiunea lui Mihai Gadea, undeva la inceputul anului.
Adevarul: ... Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Adevarul: ... Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
De Ce News : Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Directorul revistei satirice cu profil anti-religios CHARLIE HEBDO, caricaturisti si politisti UCISI DE ATACATORI INARMATI CU MITRALIERE care au strigat Allah Akbar[VIDEO] - Extremismul naste extremism! ... De fapt au insultat grav toate religiile.
Cum devii scriitor de Constantin Toiu Intrebare incomoda. ... De altfel, cinstit vorbind, nici nu poti cunoaste precis motivul care te-a facut intr-o zi sa scrii. Poti sa spui, sa imaginezi o multime de lucruri, pe-aproape. ... Adevarul e ca totdeauna eziti in fata unei asemenea intrebari.
Observator de Calarasi informeaza: ... Ea urmeaza un fel de principiu aristotelic: intre prietenie si adevar, o datorie sfanta este sa pretuim mai mult adevarul. Adevarul este un principiu pe care ar trebui sa il respectam cu sfintenie, in toate domeniile vietii sociale. Limba are si ea adevarul ei.
Traieste zilele pe rand Indiferent ce se intampla, oricine poate lupta eficient doar lupta de astazi. Realizeaza ca nu experienta care s-a petrecut astazi devine coplesitoare, ci experienta de zilele trecute pe care continui sa ti-o repeti in minte.
ADEVARUL: Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Adevarul:
Mai mult de atat, diverse personaje dubioase au luat contact cu cei care au realizat descoperirea.
De ce nu va exista o desecretizare (Autor : ... FARCAS) Nicholas Redfern este autorul a mai mult de 30 de carti despre OZN-uri, Bigfoot, monstrii din lacuri, abominabilul om al zapezilor, dar si despre scandaluri de la Hollywood.
Mafia medicamentelor domina lumea / ampress.ro In volumul sau World Without Cancer, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, conform Agerpres Este un fapt demonstrat:
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
Posibila si probabila implicare a sirianului Omar Hayssam in rapirea jurnalistilor romani in Irak si mediatizata sa arestare, legata si de tot soiul de afaceri necurate, i-au determinat pe multi fruntasi ai PSD sa se grabeasca sa nege orice legaturi cu acesta.
Propaganda comunista folosea o metoda care facea extrem de usoara decriptarea mesajului. Era destul sa intorci minciuna pe dos ca sa apara adevarul gol-golut. Statistici masluite, raportari umflate, discursuri rostite in cunoscutul limbaj de lemn - toate puteau fi intelese exact aplicand aceasta simpla metoda.
google-analytics.com